Kované kuchárske nože najvyššej kvality, ktoré spĺňajú aj najnáročnejšie požiadavky profesionálov, rovnako dobre sa však uplatnia aj v kuchyni bežnej domácnosti.
Popis produktu
Dĺžka čepele: 260 mm
Celková dĺžka: 380 mm
Hmotnosť: 190 g
Materiál čepele: Špeciálna francúzska oceľ s obsahom 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V.
Tvrdosť min. 52 HRc.
Strenka: Delená, vyrobená zo špeciálnej plastickej hmoty so zvýšenou odolnosťou proti teplote. Opracovanie rukoväte zaručuje odstránenie všetkých nehygienických škár, ktoré by sa mohli vyskytnúť medzi kovovou a plastovou časťou rukoväte.
Spracovanie: Čepele sú vykované za tepla, zakalené a popustené, aby sa dosiahla veľmi jemná štruktúra materiálu. Po dokonalom vybrúsení je zaručená dlhá trvanlivosť ostria.