Štartovacia kultúra, biela pleseň, MOLD 600, bal. 25g

Recenzie (0)
Mold 600 je mäsová kultúra, ktorá na povrchu tvarovaných sušených klobás vytvára biely/svetlosivý vzhľad a vyznačuje sa výraznou hubovou chuťou a arómou. S vysokou vlhkosťou a optimálnou teplotou rýchlo rastie a vytvára husté, krátke biele pokrytie povrchu s rovnomerným vzhľadom. Mold 600 podporuje tradičný biely plesňový kryt so strednou až dobrou schopnosťou riadiť povrchovú flóru a potláčať rast nežiaducich organizmov ako sú plesne, kvasinky a baktérie.

POŠTOVNÉ ZADARMO

Pri objednávke nad 100.00 €

EAN: 5700126985186
SKU: 40508
PLU: 290
Výrobca: Chr. Hansen
13.90 € s DPH

Popis produktu

Dávkovanie: 25 g / 10 l vody. Sáčok obsahuje 25 gramov kultúry.

Mäso kultúra na výrobu lisovaných sušených klobás s bielym / krémovo sfarbeným vzhľadomMold-600 je jediná kmeňová kultúra obsahujúca spory Penicillium nalgiovense v lyofilizovanej formeP. nalgiovense je rýchlo rastúca, s  tradičnou bielou plesňou kultúry na povrchu.

Mold-600 sa odporúča najmä pre výrobu tradičných údenín sušených pri nízkej teplote a / alebo nízkej vlhkosti vzduchu.

Mold-600 potláča rast nežiaducich organizmov ako pôvodných foriem, kvasiniek a baktériíKultúra má pozitívny vplyv na proces sušenia týmže bráni vzniku suchého ráfikaĎalej sa forma rozkladá na kyselinu mliečnu v priebehu zreniačo vedie k zvýšeniu pH.

Všetky štartovacie kultúry sú skladom u dodávateľa.

Všeobecné zaobchádzanie s Chr. Hansen mäsové kultúry sušené mrazom:

Chr. Hansen lyofilizované kultúry sú voľne sypké prášky s farbami od sivobielej po stredne hnedú. Tento rozsah farieb je typický a nemá vplyv na výkon. Po otvorení balenia by kultúry mali byť vizuálne voľne sypké. Kultúra, ktorá je nahromadená vo vrecúšku, by sa nemala používať, pretože to naznačuje zneužitie teploty.

Každé vrecúško s výrobkom má vytlačený štítok s informáciami, ktorý obsahuje dátum minimálnej trvanlivosti. Pre konzistentný výkon by sa kultúry mali použiť pred týmto dátumom.

Kultúry sa skladujú v skladoch s kontrolovanou teplotou v súlade so špecifikovanými podmienkami skladovania. Na udržanie najlepšieho výkonu počas skladovateľnosti by sa kultúry mali skladovať pri teplote -18 °C alebo nižšej. Chr. Hansen garantuje trvanlivosť 18 mesiacov od dátumu výroby pre mrazom sušené mäsové kultúry skladované pri -18°C. Vyššie skladovacie teploty znížia očakávanú trvanlivosť. Kultúry skladované pri +5°C majú trvanlivosť 6 týždňov. Po otvorení vrecka Chr. Hansen odporúča, aby bol výrobok spotrebovaný naraz, aby bola zaručená životnosť.

Kultúry sa dodávajú buď v podmienkach okolia, alebo v chladiarenských/zmrazených podmienkach. Preprava pri teplote okolia nezníži výkon pod špecifikovanú aktivitu. Kultúra by však nemala byť vystavená teplotám nad 30 °C dlhšie ako 10 dní, pretože to môže ohroziť kvalitu produktu. Lyofilizované mäsové kultúry sú relatívne stabilné pri teplotách pod 30 °C kvôli ich nízkej aktivite vody.

Minimálna trvanlivosť: viď obal

Recenzie

0
5
4
3
2
1

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.

Odporúčané produkty

Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-SPX, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra má vysokú koncentráciu a poskytuje kontrolovaný a mierny pokles PH. Z dôvodu niekoľkých…
9.40 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: SB-61, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra, ktorá sa najčastejšie používa vo výrobe mäsových výrobkov. Stafylokoky zabezpečujú zvýšenie…
5.10 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-RM-53, bal. 25 g.

Skladom u dodávateľa
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre tradičné pomalé zrenie. Na 100 kg suchéj salámy, sáčok 25 g. 
10.55 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TD-66, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra TD-66 je zmiešaná mäsová kultúra pre tradičnú výrobu fermentovaných mäsových výrobkov. Táto…
2.70 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-SPX, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra má vysokú koncentráciu a poskytuje kontrolovaný a mierny pokles PH. Z dôvodu niekoľkých…
9.40 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: SB-61, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra, ktorá sa najčastejšie používa vo výrobe mäsových výrobkov. Stafylokoky zabezpečujú zvýšenie…
5.10 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-RM-53, bal. 25 g.

Skladom u dodávateľa
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre tradičné pomalé zrenie. Na 100 kg suchéj salámy, sáčok 25 g. 
10.55 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TD-66, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra TD-66 je zmiešaná mäsová kultúra pre tradičnú výrobu fermentovaných mäsových výrobkov. Táto…
2.70 €
KÚPIŤ