Štartovacia kultúra, typ: SB-61, bal. 25 g

Recenzie (0)
Štartovacia kultúra, ktorá sa najčastejšie používa vo výrobe mäsových výrobkov. Stafylokoky zabezpečujú zvýšenie farebnosti a jej stabilitu a naviac vytvárajú príjemnú arómu. Baktéria mliečneho kysnutia zabezpečuje vo výrobe požadovaný pokles pH, čím umožní konzistentné sušenie.  

POŠTOVNÉ ZADARMO

Pri objednávke nad 100.00 €

SKU: 40617
PLU: 294
Výrobca: Chr. Hansen
5.10 € s DPH

Popis produktu

Dávkovanie: 25 g / 100 kg klobás. Sáčok obsahuje 25 gramov kultúry. 

Všetky štartovacie kultúry sú skladom u dodávateľa.

Všeobecné zaobchádzanie s Chr. Hansen mäsové kultúry sušené mrazom:

Chr. Hansen lyofilizované kultúry sú voľne sypké prášky s farbami od sivobielej po stredne hnedú. Tento rozsah farieb je typický a nemá vplyv na výkon. Po otvorení balenia by kultúry mali byť vizuálne voľne sypké. Kultúra, ktorá je nahromadená vo vrecúšku, by sa nemala používať, pretože to naznačuje zneužitie teploty.

Každé vrecúško s výrobkom má vytlačený štítok s informáciami, ktorý obsahuje dátum minimálnej trvanlivosti. Pre konzistentný výkon by sa kultúry mali použiť pred týmto dátumom.

Kultúry sa skladujú v skladoch s kontrolovanou teplotou v súlade so špecifikovanými podmienkami skladovania. Na udržanie najlepšieho výkonu počas skladovateľnosti by sa kultúry mali skladovať pri teplote -18 °C alebo nižšej. Chr. Hansen garantuje trvanlivosť 18 mesiacov od dátumu výroby pre mrazom sušené mäsové kultúry skladované pri -18°C. Vyššie skladovacie teploty znížia očakávanú trvanlivosť. Kultúry skladované pri +5°C majú trvanlivosť 6 týždňov. Po otvorení vrecka Chr. Hansen odporúča, aby bol výrobok spotrebovaný naraz, aby bola zaručená životnosť.

Kultúry sa dodávajú buď v podmienkach okolia, alebo v chladiarenských/zmrazených podmienkach. Preprava pri teplote okolia nezníži výkon pod špecifikovanú aktivitu. Kultúra by však nemala byť vystavená teplotám nad 30 °C dlhšie ako 10 dní, pretože to môže ohroziť kvalitu produktu. Lyofilizované mäsové kultúry sú relatívne stabilné pri teplotách pod 30 °C kvôli ich nízkej aktivite vody.

Minimálna trvanlivosť: viď obal

Recenzie

0
5
4
3
2
1

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.

Odporúčané produkty

Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: CS-300, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra pre zvýraznenie chuti, farby. Tieto kultúry sa odporúčajú vo všetkých typoch výrobkov, u…
6.90 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TCR-1 na 100 kg klobás, 25 g

Skladom u dodávateľa
Táto kultivačná zmes sa používa do mnohých druhov salám stredného priemeru a iných suchých párkov. Táto silná…
5.60 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TD-66, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra TD-66 je zmiešaná mäsová kultúra pre tradičnú výrobu fermentovaných mäsových výrobkov. Táto…
2.70 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-SPX, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra má vysokú koncentráciu a poskytuje kontrolovaný a mierny pokles PH. Z dôvodu niekoľkých…
9.40 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: CS-300, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra pre zvýraznenie chuti, farby. Tieto kultúry sa odporúčajú vo všetkých typoch výrobkov, u…
6.90 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TCR-1 na 100 kg klobás, 25 g

Skladom u dodávateľa
Táto kultivačná zmes sa používa do mnohých druhov salám stredného priemeru a iných suchých párkov. Táto silná…
5.60 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TD-66, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra TD-66 je zmiešaná mäsová kultúra pre tradičnú výrobu fermentovaných mäsových výrobkov. Táto…
2.70 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-SPX, bal. 25 g

SKLADOM
Štartovacia kultúra má vysokú koncentráciu a poskytuje kontrolovaný a mierny pokles PH. Z dôvodu niekoľkých…
9.40 €
KÚPIŤ