Bravčová želatína - aspik, balenie 1 kg

Recenzie (0)
Želatína je substancia živočíšneho alebo rastlinného pôvodu, ktorá je špecifická tým, že viaže v sebe veľké množstvo vody na relatívne veľmi malý objem samotnej substancie. Je zväčša priehľadná, prípadne mierne žltkastá. Želatína na báze kolagénu a príbuzných látok. Vyrába sa tepelnou separáciou a následnou filtráciou z hovädzích, bravčových, kuracích koží a kostí. Kolagén sa používa na výrobu cukroviniek (napr. gumové medvedíky a iné želatínové produkty), mäsových výrobkov (tlačenka).
Súvisiace produkty

POŠTOVNÉ ZADARMO

Pri objednávke nad 100.00 €

EAN: 4315822017171
SKU: 3015801
PLU: 611
Výrobca: EHLERT
31.10 € s DPH

Popis produktu

Charakteristika:

  • Farba béžová
  • Konzistencia: prášok
Krajina pôvodu:Švajčiarsko
Objem:balenie 1 kg 
Energetická hodnota kJ (na 100 g)1550
Energetická hodnota kcal (na 100 g)375
Tuky (g na 100 g)1
Z toho nasýtené mastné kyseliny (g/100g)1
Sacharidy (g na 100 g)0
Z toho cukry (g na 100 g)0
Bielkoviny (g na 100 g)87
Soľ (g na 100 g)0,1
Skladovanie:skladujte na suchých a tmavých miestach
Minimálna trvanlivosť:viď obal
Výrobca:Gustav Ehlert GmbH & Co. KG | Schinkenstraße 9, 33415 Verl, Nemecko


Recenzie

0
5
4
3
2
1

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.

Odporúčané produkty

EHLERT

Zemiakový škrob, balenie 1 kg

Skladom u dodávateľa
Zemiakový škrob je získaný zo zemiakov, ktorý síce neobsahuje lepok, no obsahuje solanín. Solanín je látka, ktorá…
10.85 €
KÚPIŤ
EHLERT

Profi glutaman, balenie 1kg

Skladom u dodávateľa
V potravinárskom priemysle je glutaman sodný najviac používaný ako dochucovadlo - látkou zvýrazňujúcu chuť a vôňu.…
8.90 €
KÚPIŤ
EHLERT

Zemiakový škrob, balenie 1 kg

Skladom u dodávateľa
Zemiakový škrob je získaný zo zemiakov, ktorý síce neobsahuje lepok, no obsahuje solanín. Solanín je látka, ktorá…
10.85 €
KÚPIŤ
EHLERT

Profi glutaman, balenie 1kg

Skladom u dodávateľa
V potravinárskom priemysle je glutaman sodný najviac používaný ako dochucovadlo - látkou zvýrazňujúcu chuť a vôňu.…
8.90 €
KÚPIŤ